Körfez Balkan Türkleri Başkanı İlhan Topaloğlu ve Yönetimi geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’a taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Recep Sarıdoğan “Acımızı paylaşan değerli başkanımıza ve yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Üzüntülerimizi paylaşan değerli dostlarımızdan biz memnunuz Rabbim de memnun olsun.” dedi.
Topaloğlu “Saadet Partisi Körfez ilçe Başkanımız ve yönetimi göreve geldiklerinde bizleri unutmadılar ziyaretimize geldiler. Biz de, bizi unutmayan Sayın İlçe Başkanım Recep Sarıdoğan’a ve yönetimine hem acılarını paylaşmak hem de Körfezle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için ziyarete geldik. Şuanda Saadet Partisinin Körfez ilçede en hareketli parti olduğunu görüyoruz. Özellikle Körfez’de en yapıcı muhalefet yapan, çözüm sunan tek siyasi hareketsiniz başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Ziyaretlerinden dolayı Balkan Türkleri Başkanı İlhan beye ve yönetimine teşekkür eden Sarıdoğan “Bizim niyetimiz Körfez İlçe de olumsuz ne varsa onu dile getirmek aynı zamanda çözümünü de ortaya koymaktır. Körfezimizi seven, Körfez ilçenin havasını teneffüs eden herkes gibi biz de Saadet Partisi Körfez İlçe yönetimimizle elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.