CHP Gebze ilçe yönetimi Gebze’nin dört mahallesinde daha örgütlenme kararı aldı, mahallelerde seçim büroları açılması için çalışma başlattı. CHP Gebze ilçe başkanı Güner Anlar Baş, “ Gebze’de yapılacak büyük miting ile ilgili olarak üç ilçe yöneticimiz görev aldı. Bu yöneticiler miting ile ilgili geniş tabanlı bir komisyon oluşturmak için çalışmalara başladı” dedi.
TEMPO ARTIRIYORLAR
CHP Gebze ilçe yönetimi haftalık olağan toplantısını geçtiğimiz gün ilçe başkanı Güner Anlar Baş başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı’da CHP’nin 12 Haziran seçimleri ile ilgili çalışmalarının yanı sıra Gebze’de bu ay içerisinde yapılması planlanan miting gündemin en önemli konuları olarak ele alındı.
Toplantının ardından açıklama yapan ilçe Başkanı Güner Anlar Baş, “ yaptığımız toplantıda CHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) oluşturması ile ilgili önemli kararlar alındı. İlk aşamada Sultan Orhan, Arapçeşme, Mevlana ve Barış Mahallerinde seçim bürosu açılması kararlaştırıldı. Bu büroların kurulması ile ilgili olarak görevlendirme yapıldı. Seçim büroları 15 gün içerisinde yönetimleri ile birlikte çalışmaya başlayacak. Yenikent ve Cumhuriyet Mahallesi’nin ardından CHP’nin mahalle temsilciliği sayısı 6’ya çıkmış olacak” dedi.
MİTİNG HAZIRLIĞI BAŞLIYOR
Başkan Güner Anlar Baş açıklamasına şöyle devam etti.
“Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Gebze’de bu ay içerisinde gerçekleşecek miting ile ilgili hazırlıklara başladık. Üç yönetici arkadaşımıza görev verdik. Arkadaşlarımız geniş tabanlı bir komisyon oluşturmak için bugünden itibaren çalışmalara başladı” şeklinde konuştu.
GENELGE BEKLİYORUZ
CHP Gebze ilçe başkanı Güner Anlar Baş istifa eden yönetim kurulu üyelerinin yerine yedekten isim almak için Genel Merkez’den genelge beklediklerini de belirterek açıklamasını şöyle sürdürdü: “ Bu konuda her hangi bir sorun yaşamayacağız. Yönetim kurulu olarak görevimizin başındayız. Parti üyelerimizden bazı isimlerin Gebze ilçe yönetimi dışında çalışmalar yaptığı, parti suçu işlediklerine dair çok sayıda şikâyet dilekçesi elimize ulaştı. Bu şikâyet dilekçelerini İl yönetim kurulumuz oluşumu tamamladıktan sonra onlara aktaracağız. CHP’ye hiç kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğiz. “