Marmara bölgesi Karate ligi müsabakalarının üçüncü ayağı yarın Sapanca’da yapılacak. Kocaeli, Adapazarı, Düzce, Bolu ve Yalova illerinin mücadele ettiği bölge Karate ligi için başarılı spor kulübümüz Gebze Şamdan Spor Kulübü hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ligin daha önce yapılan ilk iki ayağında rakiplerine Tatamiyi dar eden Şamdanlı Sporcular’da tek hedef yarın yapılacak müsabakalarda da zirveye çıkmak. Antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdüren Şamdan’lı sporcular Başantrenör Adnan şamdan nezaretinde hazırlıklarını tamamladı.
Yine İddialılar
Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve Büyükler kategorilerinde toplam 50 sporcuyla Lig müsabakalarında mücadele edecek Gebze Şamdan, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da elde edilen başarıdan sonra Sapanca’da da en büyük favoriler. Milli Takım antrenörü Adnan Şamdan, çok iyi hazırlandıklarını belirterek, sporcularına güvendiğini ve yine zirveyi almak istediklerini söyledi.
Gebze Belediyesi’nin Desteği İle Gidiyorlar
Şamdan, kendileri için en büyük sıkıntı olan ulaşım sorunun Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla çözdüklerini belirterek, “Ulaşım konusunda belediyemizin büyük desteğini görüyoruz. Bu yüzden başta Belediye başkanımızı Adnan Köşker olmak üzere, başkan yardımcısı Mehmet Külte ve Ulaşım müdürü Metin Dinç’e çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Müsabakalarda Gebze bölgesi hakemlerimizden Uluslarası hakemlerimiz Hazım Özdemir, Yaşar Coşku, Sedat Kalaçay ile milli hakemlerimiz Dinçer Ekinci ve Songül Polat’da görev yapacak.