Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, siyasetin yanı sıra spora ve sporcuya olan düşkünlüğünü bir kez daha gösterdi. Spor toto 3.lig 3.grup temsilcimiz ,Gölcük spor ile müsabaka yapmak için ilimize gelen Araklı sporun yönetici ,teknik heyet ve futbolcularını .Kartepe İlçesinde bulunan ,Metin Dilek’e ait Foşa Pelit Restaurant’ta güzel bir kahvaltı ile ağırlamadan Gölcük’e yollamadı.
Maç öncesinde kendilerine yapılan bu sürpriz misafirperverlikten ötürü, memnuniyetlerini dile getiren Araklı Spor yönetimi ve futbolcuları , ev sahibi Hasan Kandaz’a ve restaurant sahibi Metin Dilek’e teşekkür ederek hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz Araklı Spor’un tüm üyelerine başarılar dileyerek, mümkün olursa kendilerini Araklıda da ziyaret etmek istediğini söylerken ;sporun barış ve kardeşlik içerisinde yapılması gerektiğini vurgulayarak misafirlerini Gölcük Spor ile yapacakları maç için yolcu etti.