Bu haber 21 Nisan 2011, Perşembe 22:37:39
eklenmiştir. 1506 kez okunmuştur.
Körfez İlçesi’nde bir dersanenin 5’inci katından kendisini boşluğa atarak intihara kalkışan genç kız ağır yaralandı
Körfez ilçesinde bulunan özel bir dershaneye giden 18 yaşındaki genç kız sabah saatlerinde kendisini dershanenin 5. katından boşluğa bırakarak intihar etmek istedi. Körfez ilçesi 95 Evler`de amcası ile birlikte kalan 18 yaşındaki Z.K. dün her sabahki gibi dershanesine geldi. Dershanede bir müddet oturan ve derse giren Z.K. ardından saat:10.00 sıralarında bir anda dershanenin penceresine çıktı. Buradan bir iki dakika aşağıya doğru bakan Katanalp ardından kendisini boşluğu bıraktı.
CAMİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ
5. kattan kendini aşağıya doğru bırakan genç kız dershanenin hemen yanında bulunan Çarşı Camii`nin üzerine düştü. Dershanedeki arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında kendisini boşluğa bırakan Z.K. için arkadaşları hemen ambulans ekibi çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulans ile durumu ağır olan talihsiz kız hemen yakındaki Özel Marmara Hastanesi`ne kaldırıldı. Durumunun ağır olması nedeniyle genç kız burada yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edildi. İç kanaması olan genç kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
DURUMU AĞIR
Katanalp`in dershaneden arkadaşları da hastaneye akın ederek gözyaşlarına boğuldu. Dershanede genç kızın eşyalarını inceleyen polis ekipleri genç kızın test kitapçığının üzerine “Seni seviyorum, beni affet” yazısı yazdığını belirledi. Genç kızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle hastaneye yakınları da akın etti. Genç kızın yakınları Z.K`ninn camdan bakarken aşağıya düştüğünü ifade etti. Z.K.`nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğunu araştırıyor.