Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Engin İzmirli Gebze'de yayın yapan bir gazetenin internet sitesinde yer alan “Ülkü Ocakları’ndan içkili parti” haberi ile ilgili olarak aşağıda yer alan açıklamayı yapmıştır.
Ülkücü Harekete Çirkin Tezgah
Bir süreden beri özellikle MHP ile ilgili olarak ulusal basında yer alan ve camiamızı hedef alan kasetlerin ardından partimizi ve Ülkücü Hareketi yıpratmak için yerel düzeyde de iftira kampanyası başlatılmış, tamamen düzmece bir habere imza atılarak Ülkücü Hareket hedef alınmıştır.
Gebze’de yayınlanan Demokrat Gazetesi internet sitesinde yer alan haberin gerçekle uzaktan yakından bir ilgisi bulunmamaktadır.
İlgili gazete haberinde Çayırova Ülkü Ocakları yönetim kurulu içerisinde Üniversite sorumlumuz olarak görev yapan Enes Bölükbaşı’nın şahsında Ülkücü Hareket hedef alınmıştır.
Üniversite sorumlusu olan Enes Bölükbaşı’nın yılsonu etkinlikleri kapsamında alkollü partiler düzenlediği Facebook’ta Enes Bölükbaşı’na ait olduğu ileri sürülen bir sayfa üzerindeki bilgilerden yola çıkılarak haber konusu yapılmıştır. İlgili Facebook adresi Enes Bölükbaşı’na ait değildir. O sayfa tamamen bu tarz bir haberin yapılması, Ülkücü camianın töhmet altında bırakılması ile ilgili hazırlanan senaryo’nun birinci ayağıdır. Camiamızı hedef alanlar önce düzenlenecek parti ile uzaktan yakından hiç alakası olmayan üniversite sorumlumuz adına Facebook sayfası düzenlemiş, eğlence ile ilgili duyuruyu bu sayfaya yerleştirdikten sonra bu çirkin tezgâhı uygulamaya koymuşlardır.
Düzmece bu haberin internet üzerinden yayınlanmasının ardından bazı çevreler bu haberi site üzerinden alarak binlerce internet adresine göndererek “MHP’nin kaset skandalının ardından içki skandalı” başlığı ile Ülkücü Harekete yeni bir saldırı başlatmıştır.
Çayırova Ülkü Ocakları ve doğal olarak Ülkücü Hareket bu tarz saldırılara karşı her zamankinden daha uyanıktır. Üniversite Sorumlumuz Enes Bölükbaşı ile birlikte aynı gün eğlencenin düzenleneceği Northstar Otel ziyaret edilmiş, otel yönetimi ile görüşme yapılmıştır. Otel yönetimi de söz konusu olayla Enes Bölükbaşı’nın uzaktan yakından ilgisi olmadığı bilgisini bize iletmiştir.
Çayırova Ülkü Ocakları bu çirkin tezgâhın peşini bırakmayacak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaktır.
Sonuç olarak;
12 Haziran seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları hedef alınarak gizli eller tarafından çeşitli oyunlar tezgâhlandığının farkındayız.
Ülke olarak hassas bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç içerisinde sahnelenmek istenen oyunun bir perdesi de ülkücülerin sokaklara çekilmesi, Türk halkının gönlüne taht kuran Ülkücü Hareketi yıpratmaktır.
Bu amaç doğrultusunda son dönem içerisinde özellikle de üniversitelerimizde ülkücülere karşı tahrik ve kışkırtma eylemlerinin sıklaştığını görüyoruz. Ülkücüler olarak oynanan bu oyunun farkındayız ve herkesin bilmesini isteriz ki ülkücüler bu oyuna gelmeyecek. Ülkücüler olarak Başbuğumuzun bize emanet ettiği MHP’yi iktidar yapmak için ant içtik. Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, bizi bölmeye parçalamaya çalışsınlar bize engel olamayacaklar.
Bugün MHP ve Ülkücü Hareketi hedef alanlar 12 Haziran’da ortaya attıkları iftira çamurunda boğulup gidecekler.
Ele geçirdikleri medya ve sermaye gücü ile demokrasinin imkânlarını da kullanarak ülkemizi ve milletimizi karanlık bir uçuruma sürükleyenler kurdukları çirkin tezgâhların dişlileri arasında yok olacaklar.
Bu gidiş mutlaka durdurulmalıdır. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimler işte bu anlamda çok önemlidir. MHP’nin iktidar olmasını istemeyen karanlık güçlerin bitmez tükenmez iftiraları Ülkücü Hareketin çelik duvarları arasında eriyip yok olacaktır.
Kamuoyuna saygılarımla
Engin İZMİRLİ
Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı