12 Haziran seçimleri için partisi adına çok yüksek çalışma performansı gösteren Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün , dün Derince Çınarlı mahallesi’nde bir bakıma Açıkhava mitingi düzenledi.
Ergün’ü izlemek ve dinlemek için, yaklaşık 1.000 kişi Çınarlı Meydanında toplandı. Ergün, CHP Genel başkanı Kemal kılıçdaroğlu’nu eleştirdi, O’nun SSK Genel müdürlüğü dönemindeki sıkıntıları hatırlattı.
derince Çınarlı köşünde kendisine gösterilen yoğgun ilgiden hayli memnun olduğu gözlenen Ergün, Kocaeli için yeni dönemde yapılacak projeleri tekrar anlattı. Derince’de çok büyük sağlık merkezi kurulacağını söyledi. Ergün, iktidara geldiklerinde 20 milyon kişi olan yoksul sayısını 12 milyona indirdikleri, yeni dönemde yeni anayasa ile tam demokrasiye geçileceğini , yatırımların artacağını ve işsizliğin çok azalacağını söyledi.