Gölcük Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in Başkanlığında Meclis toplantı salonunda Ekim ayı toplantısının 2. oturumunu gerçekleştirdi. İlk toplantıda Plan ve Bütçe komisyonuna gönderilen raporlar Komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.
Buna göre,2012 Mali Yılı Performans raporu oy birliği ile kabul edildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recep Zeren ve CHP grubu adına Pınar Naak, MHP Grubu adına Zekeriya Tiryaki hazırlanan Performans raporundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Akabinde sırasıyla 2012 Mali Yılı Bütçe tasarısı 44 Milyon 500 bin tl olarak belirlenip oy birliği ile kabul edildi.2012 Mali Yılı Belediye Gelir tarifesinin % 9 zam yapılarak artırılması oy birliği ile kabul edildi.Son olarak 2012 Mali Yılı Belediye Bütçe Kararnamesi oy birliği ile kabul edildi.